„Рукавица” оде у Сурдулицу

Међународна боксерска ревија „Рударска рукавица” одржана је у суботу у Алексинцу уз учешће 24 боксера и то по два из Бугарске и Црне Горе, три из Македоније и 17 из Србије ( БК Трстеник, Топличанин и Топлица из Прокупља, Арена из Власотинца, Дубочица из Лесковца, Феникс из Бора, Тигрови из Пирота, Српска част из Врања, Србија и Радник из Сурдулице и Рудар из Алексинца).

Публика је могла да посматра 12 борби. Специјални жири у коме су били Стојан Јоцић, технички директор Алексиначког рудника угља и боксерске легенде Братислав Ристић из Прокупља и Иван Алић из Ниша изабрао је најбоље актере ревије.

Душан Миловановић

Титулу најбољег боксера понео је Душан Миловановић, члан Србије из Сурдулице, за најборбенији пар проглашени су Антон Кирилов из Бугарске и Огњен Митић, боксер Арене из Власотинца. По одлуци жирија , најбољи техничар је Енис Адровић, члан Радничког из Берана, а пехар за најмлађег победника припао је Младену Вукомановићу, боксеру Рудара из Алексинца. Боје Рудара бранила су још двојица такмичара, Ука Енох и Ђорђе Стојковић, али су обојица изгубили.

Шести пут заредом ревију је организовао Боксерски клуб Рудар из Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × two =