Рударима у част

У оквиру обележавања 6. августа – Дана рудара Србије, јуче је на стадиону на Алексиначком Руднику одиграна пријатељска фудбалска утакмица између домаћег Рудара 2016 и ОФК Напретка из Алексинца.

Меч првих комшија и старих ривала, који је пратило око 200 гледалаца, протекао је у лепом надигравању, али без голова.

− Захвалан сам играчима ОФК Напретка и мог тима што смо овом утакмицом обележили Дан рудара који битан датум за све житеље Алексиначког Рудника − каже за наш портал Смиљан Стојанов, капитен Рудара 2016. – Меч је био квалитетан и неизвесан како то иначе бива кадгод играју ова два вечита ривала. Што се мог тима тиче, припреме за наредно првенство почели смо 20. јула, имамо неколико појачања и амбиције за пласман у виши ранг, где нам је реално говорећи и место − наглашава Стојанов.

Осим утакмице са Напретком, у припремама за ново првенство Општинске лиге Рудар је до сада одиграо још једну контролну утакмицу – у Великом Шиљеговцу је од Јастрепца, који се такмичи у Првој расинској окружној лиги, изгубио са 5:2.


РУДАР 2016 – ОФК НАПРЕДАК 1929 0:0

Стадион на Ал. Руднику. Гледалаца: око 200. Судије: Емил Живковић, Александар Стојиљкоић, Филип Цветковић (сви из Алексинца).

РУДАР 2016: Ристић, А. Ђорђевић, Дурмишевић, Петровић, Ивановић, Јовановић, Милетић, М. Земљак, О. Лазић, Стојанов, Димитријевић.Играли су још: П. Ђорђевић, Павловић, Станковић.

ОФК НАПРЕДАК: Чудић, Рајковић, Спасић, Н. Цандер, Станковић, Поповић, Ахмети, Ђошев, Зека, Стојановић, Николић. Играли су још: Д. Цандер, М. Цандер.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 12 =