Реми Радевчана са играчем више, Корманаци убедљиви против Моравца

Утакмицу претпоследњег, 29.кола Окружне лиге, фудбалери Полета из Радевца, играли су на Алексиначком Руднику, где су угостили екипу Наисуса из Рожине.

Наисус је повео голом Костића из пенала у 16. минуту, тим резултатом се и отишло на одмор, да би затим Маринковић изједначио у 50. минуту. Од 69. минута гости су играли са играчем мање пошто је Михајловић због насилног понашања добио црвени картон.

Слога је Корману играла против Моравца из Чечине и славила са 3:0.

Голове су постигли Стојановић у 20. минуту, Стојиљковић у 64. и Рајковић у 87. минуту. Ово је био последњи меч Слоге у актуелном првенству.

Наш трећи представник у Окружној лиги, Јастребац из Тешице, у овом колу био је слободан.

Остали резултати:
Слога (Јовановац) – Земљорадник (Балајинац) 3:2,
Тасковићи – Борац (Азбреснца) 3:5,
Мерошина: Рад (Мерошина) – Победа (Русна) 4:1, и
Раднички (Кочане) – Баличевац 5:1.
Утакмица у Заплањској Топоници између Моравца и Топлице из Шарлинца регистрована је службеним резултатом (0:3), у корист гостију, јер је екипа Моравца, која је последња на табели, одустала од такмичења.
Први на табели је Земљорадник са 69 бодова. Полет је на другом месту са 52 бода, Јастребац је шести са 42 бода, док Слога из Кормана заузима 11. позицију са 32 бода.

 

ПОЛЕТ – НАИСУС 1:1 (0:1)
Градски стадион, Ал. Рудник. Судија: Стефан Милићевић (Моравац). Стрелци: 0:1 Костић (из пенала) у 16, 1:1 Маринковић у 50. минуту. Жути картони: Миленковић, Динић (Наисус). Црвени картон: Михајловић у 69. минуту.

ПОЛЕТ: Пејчиновић, Милићевић, Петровић, Агатоновић, Милошрвић, Николић, Михајловић, Радојковић, Ристић, Маринковић, Динчић.

НАИСУС: Савић, Д. Миленковић, Петковић (од 53. Стојановић), Михајловић, Марко Тасић, М. Миленковић, Пешић, Милојевић, Динић (од 59. Вељковић), Милановић, Костић (од 73. Милош Тасић).

 

СЛОГА (К) – МОРАВАЦ (Ч) 3:0 (1:0)
Игралиште Слоге, Корман. Судија: Ивица Стојановић. Стрелци: 1:0 Стојановић у 20, 2:0 Стојиљковић у 64, 3:0 Рајковић у 87. минуту. Жути картони: Стевановић (Слога), Тошић (Моравац).

СЛОГА (К): Недељковић, Радојковић (од 85. Јанаћковић), Стојковић, Ђорђевић, Стевановић, М. Анђелковић, М. Прокић (од 46. Стојиљковић), И. Прокић (од 55. А. Анђелковић), Марковић, Стојановић (од 77. Војиновић), Рајковић.

МОРАВАЦ (Ч): Прокић, Тошић,Милојковић, Антић, Алексић, Јовановић, Станковић, Ангеловски, Стаковић, Тодоровић, Стаменковић (од 11. Николић).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × three =