Рекреативци, рекете у руке – почиње турнир у стоном тенису

Под новим руководством Канцеларије за младе општине Алексинац, а у сарадњи са Удружењем „Кошница” и Спортским рекреативним центром организује средином овог месеца турнир у стоном тенису који ће бити одржан поред овдашњег Таша, за столом, намењеним за овај спорт.

Турнир почиње 15. јула у 18 часова и играће се у вечерњим часовима, а ово је права прилика да сви који се рекреативно баве овим спортом покажу своје вештине у стоном тенису.

Душан Пешић (фото из архиве)

─ Увели смо новине у раду Kанцеларије, а овај турнир је први турнир за рекреативне играче у стоном тенису који организујемо. Циљ нам је да промовишемо спорт и удружења у нашој заједници кроз оваква догађања. Може се пријавити било ко ко се рекреативно бави стоним тенисом. Учесници се могу пријављивати у 4 категорије. То су мушкарци, жене, деца до 15 година и мешовити дубл ─ рекао је Душан Пешић, координатор Канцеларије за младе Општине Алексинац.

Учествовање на турниру је бесплатно, а заинтересовани стонотенисери са територије општине Алексинац за учешће на турниру могу се пријавити најкасније до 12. jула позивом на бојеве телефона 065/38-14-221 и 060/19-46-324.

─ Очекујемо велики број учесника, баш из разлога што смо контактирали с локалним стонотениским клубовима и очекујемо да ће овај турнир привући многе љубитеље стоног тениса из наше заједнице. Трајање турнира зависи од броја пријављених учесника, али смо припремили све потребне услове да догађај протекне у најбољем реду ─ додаје Пешић.

Иначе, организатори су за све учеснике обезбедили захвалнице, док ће они најбољи играчи добити пехаре и дипломе.

Насловна фотографија: Илустрација (Извор: Архива Ал прес).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 3 =