Радови при крају, обишао их и председник

Постављање првог слоја асфалта на општинском путу Трњане – Јаковље, од Доње до Горње Пешчанице, према најновијим информацијама приводи се крају. У току дана радове је обишао, у име инвеститора општине Алексинац председник алексиначке локалне самоуправе Далибор Радичевић, који се на лицу места уверио о току радова и њиховом квалитету.

Како смо незванично сазнали, ова деоница можда ће данас бити завршена и пре најављеног рока у 17 часова, па постоји могућност да почетак нормализације саобраћаја буде и раније. У сваком случају, пре него што кренете у овом правцу рачунајте на оно што је сигурно, да после 17 часова радова неће бити.

Радове је извела нишка фирма „Елит коп”, која је добила посао на тендеру почетком октобра, након што је инвеститор, Општина Алексинац раскинула уговор са претходним извођачем фирмом „Бетон – стил” из Александровца због кашњења.

Асфалтирање које се данас завршава је само део урађеног посла пошто се на пролеће очекују и завршни радови, постављање хабајућег слоја асфалта.

Извор фотографија: Општина Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − seventeen =