Радевчани уживају у јесењим почастима

Финиш јесењег дела првенства Општинске фудбалске лиге, као ретко кад до сада, био је прилично неизвестан и узбудљив, а питање победника решено је тек у последњем колу.

Полет је у Радевцу победио Црвену звезду из Горњег Љубеша са 4:2 и тако се, захваљујући, пре свега, бољој гол-разлици домогао титуле јесењег шампиона. Радевчани су освојили 23 бода, колико има и ОФК Слога из Добрујевца на другом месту и Црвена звезда из Горњег Љубеша која је трећа.

− Солидно смо одиграли јесењи део првенства, мада је било неколико киксева. У Вукашиновцу и Витошевцу смо планирали да освојимо цео плен, а играли смо нерешено. Против ОФК Слоге у Добрујевцу водили смо са 1:0, промашили пенал и на крају изгубили са 2:1, своди рачуне минуле полусезоне тренер Радевчана Звездан Стојановић. – Чињеница је да смо последњих неколико  година увек у самом врху табеле. Верујем да ћемо у наставку првенства имати снаге да начинимо одлучујући корак и освојимо шампионску титулу. На руку нам иде нешто повољнији распоред, долази нам другопласирана ОФК Слога, а гостујемо Шкриљцу и у последњем колу, када је ОФК Слога слободна, идемо на ноге Црвеној звезди − наглашава тренер Полета Звездан Стојановић.

Ако се погледа ситуација на табели, осим Радевчана, ОФК Слоге и Црвене звезде, реалне шансе у трци за врх табеле имају и Шкриљац, који је на четвртом месту са 21 бодом, и петопласирани Полет из Витошевца са 19 бодова.

Дакле, наставак првенства Општинске лиге, по свему судећи, биће пун неизвесности и неочекиваних обрта.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − five =