Радевчани испратили госте са осам голова у мрежи

У другом колу Општинске фудбалске лиге на пет утакмица мреже су се затресле 21 пут. Највише голова било је у Радевцу.

ФК Полет Радевац

На премијери у овом селу домаћини су бројали до осам. Полет је апсолутно доминирао током целе утакмице и до врха напунио мрежу гостију из Рутевца, Полет – Рутевац 8:0! Четири пута у листу стрелаца уписао се Александар Станковић, а по један гол постигли су Агатоновић, Цветковић, Симић и Јанковић.

И у Добрујевцу бродолом гостију – ОФК Слога је убедљиво, са 4:0, савладала екипу Вукашиновца и забележила други тријумф у првенству. Стрелци су били Ивановић, Јовановић, Тасић и Поповић.

ОФК Слога Добрујевац

Нова три бода освојили су и фудбалери „Напретка 2012” из Крушја. На игралишту у Гредетину они су са 2:0 победили тим Борца из Трњана.

Прва три бода остварили су фудбалери Јединства из Бобовишта који су у Мозгову победили екипу Темпа са 1:4.

На утакмици у Витошевцу подела бодова, Полет – Црвена звезда из Горњег Љубеша – 1:1.
Слободан у овом колу био је био Шкриљац из Брадарца.

После два кола, на челу табеле су ОФК Слога и „Напредак 2012” са по шест бодова.

 


ПОЛЕТ (Р) – РУТЕВАЦ 8:0 (2:0)

Игралиште Полета у Радевцу. Судија: Александар Димитријевић (Алексинац). Стрелци: 1:0 Агатоновић у 7, 2:0 Станковић у 33, 3:0 Цветковић у 50, 4:0 Станковић у 68, 5:0 Симић у 80, 6:0 Станковић у 84,7:0 Станковић у 87, 8:0 Јанковић у 90. минуту.

ПОЛЕТ: Пејчиновић, Д.Јовановић (од 74. Обрадовић), Петровић, Ђекић, Агатоновић, М. Јовановић, Николић (од 45. Михајловић), Радојковић, Јанковић, Цветковић (од 54. Симић), Станковић.

РУТЕВАЦ: Здравковић, Грујић, Малић, Јовић, Тодоровић, Ђорђевић, Грујић, А. Томић, Димитријевић, Ђ. Томић, Станојевић.


ОФК СЛОГА – ВУКАШИНОВАЦ 4:0 (2:0)

Игралиште ОФК Слоге у Добрујевцу. Судија: Иван Јовановић (Алексинац). Стрелци: 1: 0 Ивановић у 29, 2:0 Јовановић у 40, 3:0 Тасић у 75, 4:0 Поповић у 83. минуту.

ofkslogadobrujevacОФК СЛОГА: Д. Ивановић, Ђорђевић, Момчиловић, Радојковић (од 56. Тасић), Милосављевић (од 54. Михајловић), Ђелић, Поповић, Станојевић, Јовановић, Матић, И. Ивановић (од 62. Јоцић).

ВУКАШИНОВАЦ: Ђекић, Васић, Михајловић (од 77. Милојковић), Петров, Станојевић, Стамболић, Маринковић (од 50. Благојевић) , Зипаловић, Милошевић, Аранђеловић, Миленовић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 19 =