Прво па мушко!

Ове године није се дуго чекало да се дарује прва беба рођена у овој години. Нешто пре 4 сата јутрос, 1. јануара, Милена Костић из Алексинца на свет је донела Јакова, здраву и праву мушку бебу. Малишана ће за неколико дана дочекати код куће четрнаестогодишња сестра.

Срећну мајку на гинеколошко-акушерском одељењу Опште болнице у Алексинцу данас је у име алексиначке локалне самоуправе обишао председник општине Далибор Радичевић. Председник општине је, уз лепе новогодишње жеље, Милени уручио букет цвећа и чек у вредности од 100 хиљада динара, поклон општине прворођеној беби у новој години и 30 хиљада динара које следују свакој рођеној беби.

Такође, срећној мами је уручено једно дечије аутоседиште, јер је Савез за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац одлучио да се и овако дарује прва рођена беба у овој години.

Пригодан поклон за породиљу, традиционално је и ове године обезбедила алексиначка фирма „Хајдиˮ. Ово је 25. година да ово предузеће дарује прворођену бебу и њихов план је да се и убудуће настави са оваквом праксом.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 9 =