Прво гулаш, потом фудбал

Традиционални ноћни турнир у малом фудбалу у Корману почео је јуче, али мало другачије него минулих година. Ове године недостајао је наступ фолклораша, али је зато одржано такмичење у кувању гулаша.

Како је ово прва година да се организује ово такмичење, за очекивати је било да буде мало слабији одзив љубитеља котлића, па су се овом приликом крчкала само пет гулаша. Оно што је занимљиво јесте да су екипе дошле из Трњана, Алексинца, а била је једна и из Великог Шиљиговца.

Жири овог пута није има нимало лак задатак, јер су сви гулаши били врсни, па су само нијансе одлучивале, али некако је превагнула одлука да се пехар за прво место додели екипи „Обрадовић и син” из Трњана.

Након доделе захвалница и пехара за кување гулаша, одиграна је утакмица између ветерана Слоге и првог тима, након које су млађи играчи славили резултатом 6:4.

Према свему судећи овај турнир ће трајати мало дуже, јер је пријављено 15 екипа. Синоћ су извучени парови, а са такмичењем на турниру почеће вечерас у 21 сат. За прво место биће додељена новчана награда у износу од 70 одсто од уплате, за друго место 30 посто, док су награде за треће место печено јагње и гајба пива. Предвиђене су награде и за најбољег играча и најбољег голмана.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × three =