Промотивне мајице за кошаркашки подмладак од Канцеларије за младе

Канцеларија за младе општине Алексинац у оквиру својих активности на подстицању младих да се баве спортом, обезбедила је младим категоријама играча Кошаркашког клуба „Напредак” 160 мајица.

У синоћној додели ових мајица учествовале су представница Канцеларије за младе Општине Алексинац Александра Николић и заменица председника општине Алексинац, Маријана Радивојевић.

Тренери млађих пионирки и пионира су, такође учествовали у додели мајица својим играчима. У разговору са тренером женског тима, Николом Стојановићем, сазнали смо да Општина Алексинац често излази овом клубу у сусрет када су у питању термини, финансије, путовања.

Уз овај поклон Канцеларије за младе општине Алексинац, чланови Кошаркашког клуба ,,Напредак” ће сада бити, у гостима, на путовањима, још боље препознатљиви. Тренер пионирки овог кошаркашког клуба каже како је битно да чланови ,,Напретка” буду јединствено униформисани и да сама њихова појава делује лепше.

Он је, такође, изјавио да деци поклони пуно значе, поготово зато што на мајицама пише име ,,Напредак”, име клуба кога они представљју.

− Они су одушевљени тиме. Надам се да ћемо убудуће да правимо исто такву сарадњу и да ће бити пуно разноразних поклона за децу − каже Никола Стојановић, тренер девојчица пионирки и млађих пионирки школице кошарке.

По завршетку доделе мајица и фотографисања, врло брзо је почела и тренинг-утакмица између пионира и пионирки овог кошаркашког клуба. По борбености и неизвесности, она је више личила на првенствену, а женски тим доказао је своју спремност да се снажно супростави дечацима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 8 =