Program “Sport i zdravi stilovi života” u sredu i četvrtak za aleksinačke osnovce i srednjoškolce

Kancelarija za mlade opštine Aleksinac za naredna dva dana, sredu i četvrtak, pripremila je niz aktivnosti u okviru programa „Sport i zdravi stilovi života“. U programu će učestovati fitnes instruktor i trener Miljan Zuković, košarkašica Milica Dabović, kao i popularni glumac Aleksandar Radojičić.

Kako je za Radio Aleksinac potvrđeno u Kancelariji za mlade, sutra će u velikoj sali Centra za kulturu od 12 časova biti održana tribina o sportu, pravilnoj ishrani i redovnom vežbanju, na kojoj će govoriti Zuković i Dabovićeva. Tribina je namenjena prvenstveno učenicima starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima, ali će moći da joj prisustvuju i svi ostali zainteresovani građani, poručuju iz ove omladinske organizacije.

Četvrtak je rezervisan za javne časove vežbanja sa poznatim sportistima. Javni čas će najpre biti održan u Hali sportova od 10 časova i 30 minuta, a sat vremena kasnije počeće javni čas i u fiskulturnoj sali Aleksinačke gimnazije.

Akcija ima za cilj promovisanje zdravih navika kroz kombinovanje sporta, pravilne ishrane i vežbanja, kao i upoznavanje i druženje mladih sa našim vrhunskim sportistima.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 2 =