Припреме за традиционални турнир у Прћиловици: Пријаве до 14. јуна

У Прћиловици, највећем сеоском насељу у општини Алексинац, и овог лета биће одржан традиционални Ноћни турнир у малом фудбалу. Овај спортски догађај привлачи велики број учесника и посетилаца, а ове године турнир ће бити организован у две категорије: за сениоре и за децу узраста од 12 до 14 година.

Један од организатора, Милан Милосављевић, истиче да је котизација за дечију категорију 2.500 динара. Екипе ће се такмичити у формату игре 5+1, са максимално 10 пријављених играча. Новчане награде ће бити распоређене тако да 70% укупних уплата иде победницима, 20% другопласиранима, а 10% трећепласираним екипама. Такође, биће додељене награде за најбољег играча и најбољег голмана.

За сениорску категорију, котизација износи 6.000 динара, а екипе ће се такмичити у формату игре 4+1, такође са максимално 10 играча. Награде за прве три екипе износе укупно 110.000 динара: 80.000 динара за прво место, 20.000 за друго, и 10.000 динара за треће место. И у овој категорији биће додељене посебне награде за најбољег играча и голмана.

Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА) обезбедиће пехаре за три најбоље екипе у обе категорије, као и за најбоље појединце турнира.

Пријаве и уплата котизације примају се до 14. јуна, када ће се у 20 сати одржати извлачење парова. Млађе категорије ће имати част да отворе овогодишњи турнир, док ће утакмице судити званичне судије из Фудбалског савеза општине.

Овај турнир је прилика за све љубитеље фудбала да се окупе и уживају у такмичарском духу и дружењу, а организатори очекују велику посећеност и учешће екипа из различитих крајева.

Фотографије: Инстаграм Ноћни турнир Прћиловица

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × four =