Пријаве до вечерас, старт сутра у 18 сати

Месна заједница Моравца у сарадњи са Спортско-рекреативним центром Алексинац (СРЦА) и Центром за културу и уметност и ове године организује Велики летњи турнир у малом фудбалу „Моравац 2020”.

Турнир ће се одржати на игралишту за мале спортове у овом селу, а пријављивање заинтересованих екипа траје до вечерас у 18 сати, када ће бити извучени парови и одређена сатница турнира.

− Екипе које освоје прво, друго и треће место биће награђене пехарима, док ће победник добити и новчану награду. Пригодним поклонима наградићемо и најбољег играча турнира, најбољег стрелца и најбољег голмана − каже за наш портал Милош Маринковић, председник Месне заједнице.

Како каже наш саговорник, планирано је турнир стартује сутра (2. јул) у 18 сати и траје до уторка ,7. јула. До сада је пријављено десетак екипа из Моравца, Алексинца, Житковца, Кулине, Врћеновице, Прћиловице, Доњег Сухотна, Кормана и Рутевца.

Котизација по екипи је, иначе, три хиљаде динара, игра се на рукометном терену поред Дома културе, а екипу чине 4 играча +1 уз четири замене.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × two =