Претпразничне активности у ОШ „Вук Караџић”

Основна школа „Вук Караџић” у Житковцу покренула је низ претпразничних активности. Организоване су две хуманитарне акције прикупљања одеће и играчака, следеће недеље биће приређен и Новогодишњи вашар ученика свих разреда.

На предлог Ученичког парламента ове школе почела је акција прикупљана играчака. На ученицима је да донесу по једну своју играчку, којеће постати део новогодишњих пакетића, које ће уз пригодну честитку уручити малишанима из Основне школе „Смех и суза”.

Покренута је још једна хуманитарна акција прикупљана одеће онима којима је потребна. Крајњи рок за предају гардеробе је 30. децембар.

У овој школи биће организован и дводневни Новогодишњи вашар у Мултимедијалној учионици ове школске установе и то ученици млађих разреда ће учествовати 26. децембра од 12 сати и 30 минута, док ће старији разреди излагати 28. децембра са почетком у 13 сати и 15 минута. Током трајања Новогодишњг вашара бираће се најлепше уређени штанд па ће на ученицима свих разреда бити да своје штандове што боље осмисле и уреде.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + nineteen =