Према Нишу треба да избегнете овај путни правац

Ако данас или сутра путујете према Нишу  једним од неколико праваца, пре пута се распитајте o стању радова на појединим деоницама, како се не бисте на овим врућинама додатно нервирали. Ауто-путем су ових дана реке аутомобила, па су често заузете и обе траке. На појединим локалним правцима су путари који крпе рупе.

Тако је и наша екипа  у петак навече била изненађена на путном правцу Тешица – Доња Трнава када је иза дражевачког гробља наишла на прву рупу  у асфалтном коловозу, које су очито обрађене за крпљење. Зачудило нас је што нема упозоравајућег знака, али када смо видели серију таквих исечених квадратних и правугоних рупа на обе стране коловоза  кроз насеља Доња Трнава и Доња Топоница, схватили смо да је немогуће упозорити једним обичним знаком.

Можда су путари радили током викенда, али имајући у виду број и величину припремљених рупа за крпљење, мала је вероватноћа да се оне могу попунити за један дан. Зато, ако изаберете овај правац за Ниш, боље се распитајте пре него што кренете, или се наоружајте стрпљењем за вожњу са честим успоравањем и преласком преко рупа.

Непосредно пре објављивања овог садржаја од појединих мештана ових села добили смо потврду да поменуте рупе већ дуже време стоје незакрпљене. Како они кажу неки возачи су чак оштетили своја возила возећи оваквим путем.

3 коментара

  1. Ako ste hteli o tome da pišete, trebalo je da se raspitate kod meštana. Te rupe stoje mesec dana mozda i više. I nemojte da ih branite mogli su do sada da ih zakrpe, ali javašluk i nerad kod naših putara je redovna pojava. Ovo je sramota.

    1. Такве сличне информације незванично имамо и ми, и зато ћемо се сутра обратити надлежнима у Нишу и затражити објашњење за такво неодговорно понашање. Хвала што нас пратите.

  2. Tacno je, rupe su jos od pre mesec dana, otisao sam na odmor i kad sam se juce vratio mislio sam da je sredjeno a ono ih jos vise.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 11 =