Преко интернета до Сајма запошљавања

Након успешно одржаног виртуелног Сајма запошљавања крајем прошлог месеца, Филијала Ниш Националне службе за запошљавање организује Специјализовани виртуелни сајам запошљавања у оквиру Форума напредних технологија који се традиционално одржава седми пут заредом.

Сајам ће бити одржан у четвртак 21. децембра у периоду од 10 до 14 часова, на платформи www.nsz-virtuelnisajam.rs коришћењем иновативне технологије, која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.

На Специјализованом виртуелном сајму запошљавања могу учествовати сви који су заинтересовани, без обзира на то да ли се налазе на евиденцији НСЗ. Регистрација учесника сајма на wеб платформи је једноставна, а након исте – сви који су се регистровали као корисници добијају лични налог за будућа приступања платформи.

Поред могућности да се директно пријаве за понуђене послове, тражиоци посла ће имати и прилику да директно разговарају са послодавцима из бројних компанија, које ће бити присутне на платформи, моћи ће да сазнају како се пише радна биографија (CV), како водити интервју са послодавцем, итд. Такође, имаће прилике и да се информишу о Форуму напредних технологија, који се истог дана организује у Научно-технолошком парку у Нишу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − two =