Предузеће за путеве продаје камион и фрезу за асфалт

Јавно предузеће за путеве и стамбено комуналну делатност општине Алексинац расписало је оглас о продаји покретних ствари прикупљањем писмених понуда.

Предмет продаје је половни Камион УНИМОГ са мултифункцијалном руком и тарупом, чија је процењена почетна вредност 1.800.000 динара и фреза за асфалт произвођача JCB – прикључак за телскопску руку почетне процењене вредност 500.000 динара.

Покретне ствари се могу разгледати сваког радног дана у времену од 8 до 13 сати на плацу Јавног предузећа за путеве и стамбено комуналу делатност општине Алексинац који се налази у улици Васе Николића бр. 60. у Алексинцу.

Право учешћа имају сва правна и физичка лица која најкасније до 31. маја у 14 часова поднесу писмену понуду у затвореној коверти са назнаком „понуда-НЕ ОТВАРАЈ“ путем поште или непосредном предајом у ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност општине Алексинац ул. Душана Тривунца 7/2 Алексинац.

Целокупни оглас са правилима конкурисања и техничким подацима покретних ствари које се продају налази се на званичном сајту овог предузећа.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 20 =