Представом „Сирена и Викторијаˮ стартује позоришна сезона

Овогодишњу позоришну сезону отвориће представа „Сирена и Викторијаˮ, у којој поред, честог госта, Радослава Миленковића глуме Татјана Кецман и Милена Павловић Чучиловић. Представу је по тексту Александра Галина режирао Радослав Миленковић.

Представа доноси причу о комичним ситуацијама троје јунака који су се игром случаја или грешке нашли у једном стану. Наиме, када новопечена богаташица, у жељи да обрадује своју професорку енглеског, уместо “пастува”, који за новац испуњава све сексуалне фантазије, грешком позове астронома који преживљава радећи по кућама као стилиста-кинолог, прича добија заплет и низ комичних неспоразума између троје јунака ове Галинове комедије.

‒ Овогодишња позоришна сезона ће бити веома интересантна. Наше суграђане који воле позориште очекују лепе представе у Фебруару. Тако ће 18. фебруара бити представа „Расло ми је бадем дрвоˮ, а 21. фебруара у част матерњег језика „Стубови ћирилицеˮ ‒ поручује Маја Радоман Цветићанин, директорка Центра за културу и уметност.

Представа „Сирена и Викторијаˮ је на програму у четвртак, 6. фебруара, од 20 сати. Карте су већ у продаји по цени од 400 динара.

Више информација о престави можете наћи на линку.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 1 =