Представа о комплексним мушко – женским односима

Алексиначки љубитељи позоришне уметности имаће прилику да погледају представу „И сваки пут као да је први” која је инспирисана Ташаном, Коштаном и Покојниковом женом Боре Станковића у извођењу глумаца Крушевачког позоришта.

У уторак, 14. децембра, по тексту који је адаптирао Димитрије Коканов, а у режији Јоване Томић играће Јелена Матијашевић, Јелена Стајковац, Гордана Ђурђевић Димић, Биљана Николић, Дејан Тончић и Никола Ракић.

Према речима редитељке, представа радног наслова „И сваки пут као да је први” на духовит, дирљив и искрен начин проговара о комплексним мушко – женским односима, повлачећи паралелу жена са почетка двадесетог века, и данашњих, актуелних проблема, који се у многоме не разликују од контекста о ком је писао Бора Станковић. Ова прича, исповест две јунакиње је универзална тако да се свако може препознати, поистоветити и преиспитати, а са друге стране интимна, тактилна и суптилна тако да ћемо бити увучени у лични свет, приватни универзум две храбре, а рањиве жене које ће нам испричати своје најскривеније тајне и жеље.

Почетак представе је заказан за 20 часова, цена улазнице је 200 динара, а број места је ограничен на 200.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − four =