Наставља се уређење амбуланти

Дом здравља Алексинац, након паузе узроковане ковидом, наставља са уређењем објеката и извођење радова, који би требало да буду завршени пре Нове године, је увелико у току. Како стоји на званичном сајту ове здравствене установе, наставља се са даљим уређењем објеката у Алексинцу, Гредетину и Катуну.

У главном објекту Дома здравља у Алексинцу биће замењена комплетна унутрашња столарија на два спрата, у Гредетину прозори и део врата те ће тиме адаптација ове амбуланте бити у потпуности завршена, а у Катуну ће бити изведени ситнији радови којима ће се комплетно завршити преуређење тог објекта, након великог броја изведених радова претходних година када је у потпуности замењена столарија, стављене плочице, уређено грејање ходника.

Укупна вредност свих радова је 2.925.190 динара и њих финансира општина Алексинац са 99,8% средстава, а Дом здравља Алексинац са 0,2% сопственим средствима.

За наредну 2022. годину су општинским буџетом планирана средства за комплетно завршавање радова који се годинама уназад спроводе, на адаптацији и санацији објеката у Рутевцу и Дражевцу, а ако буде средстава у 2022. години обавиће се комплетна анаптација и санација објекта у Мозгову, у супротном ти радови би остали за извођење у 2023. години.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − ten =