Prćilovica

Председник општине у Прћиловици: За антену правна служба, а за улице песак

Председник општине Алексинац Ненад Станковић боравећи јуче у највећем сеоском насељу Прћиловици, осим што је са окупљеним мештанима разговарао о насталим проблемима око намере мобилног оперетера ВИП да у центру села инсталира стуб са базном станицом, на захтев грађана обишао је и поједине сеоске улице. Станковић је у изјави за наш медиј казао да након што је саслушао незадовољне грађане предложио је којим путем се може ићи даље када је у питању ситуација са ВИП-овим предајником.

̶  На основу онога што смо чули и од стручних људи из општине Алексинац, Општинска управа је поступала законито у погледу издавања дозвола и осталог. Али видећемо. Ми ћемо помоћи мештанима у сваком случају  ̶  казао је председник Станковић и још једном истакао да ће та помоћ бити само у домену „законитог поступања”. 

Prćilovica

Иако је било теже проћи прћиловачким улицама након кишног дана, ипак се стиче утисак да првог човека општине очекује лакши посао када је у питању санирање тих путева.

̶  Ово је била добра прилика да видимо у ком су стању и улице у самој Прћиловици, нарочито у овом делу села. Ми можемо да помогнемо око путева – био је категоричан Станковић у разговору са мештанима који су коментарисали да је он први председник локалне самоуправе који је прошетао њиховим улицама и видео у каквом су стању. 

 

3 коментара

 1. samo polako precednice, noga pred nogu, po zelenoj travici, drzi se za ogradu i moci ces da predjes ovu baru..
  da ovi iz sns nemaju koristi, ne bi ni znali da postoji Prcilovica. mislite o tome i cuvajte svoje interese. ovi ce da vam serviraju raznorazne papirice sa kojekakvim podacima kojima bi prestao rok trajanja cim bi se postavila ta antena

  1. moram da se nadovezem na samog sebe 🙂
   kako dobro ova slika predstavlja situaciju u nasoj zemlji
   situaciju – koju god hocete, politicku, ekonomsku, moralnu

 2. Ajde prodjite za Vakup ali pesaka, danas izvukli 4velike i 1malu cisternu cc 37m3, ako ne lazu, moze samo autom pod uslovom da nije jugic ili kec inace se ugasi nasred jezera gospodo predsednice &co

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 8 =