Повратак у великом стилу: Моравица ће јурити титулу!

Минуло првенство Општинске фудбалске лиге било је изузетно узбудљиво, јер се малтене до самог краја није знао победник. У последњем колу, захваљујући бољој гол-разлици, титулу првака освојила је Моравица из Суботинца, која је тако стекла право да се такмичи у вишем рангу – Окружној лиги.

− Од самог почетка, првенство је било врло занимљиво и интересантно. – каже Саша Гојковић, тренер Моравице. – Током већег дела шампионата, екипа Борца из Трњана била је на водећој позицији. Међутим, на крају, захваљујући бољој гол-разлици, освојили смо прво место и тако се, после трогодишње паузе, на велика врата вратили на фудбалску сцену. Самим тим, наши планови су велики. Са појачањима која смо планирали и уз велики рад, јурићемо прво место. Свесни смо чињенице да ће конкуренција бити жестока, јер има доста екипа са дугогодишњим стажом у зонашком степену такмичења. Не бих никога издвојио као фаворита, али је јасно да ће такмичење бити неизвесно до самог краја. Надам се да ћемо као клуб истрајати у борби за титулу првака, како би се вратили тамо где нам је место – у Зону Центар. – закључује Гојковић.

Припреме Моравице за ново првенство треба да почну 21. јула на игралишту „Шкриљац” у Суботинцу. Како је планирано, до почетка шампионата Суботинчани ће одиграти четири тест утакмице.

Насловна фотографија – илустрација (фото: Михајло Илић).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 1 =