Пораз у хладној сали

Протеклог викенда кошаркаши Јастреба играли су у Сврљигу, где су од истоимене екипе изгубили са 62:52, по четвртинама 13:4, 17:16, 10:10 и 22:22.

 − Играње утакмице у балон сали на температури која једва да је била у плусу није за нас новост, али такви услови обично знатно теже падну гостима. Тако је, на жалост, било и овог пута − каже у разговору за наш портал председник КК Јастреб, Марко Хабе. − Пробали смо да се добро загрејемо и што боље уђемо у меч, међутим није све ишло тако лако. Тешко смо постизали поене у првој четвртини. Није ни екипа Сврљига у том смислу одиграла пуно боље, али су ипак успели да направе разлику од девет поена. Испоставиће се да је та предност на крају и одлучила победника. Преостале три четвртине биле су у резултатском смислу потпуно изједначене с тим што смо једног тренутка успели да приђемо на само кош заостатка. Поред катастрофалних услова за игру, ипак мислим да смо могли да прикажемо нешто квалитетнију партију. Надам се да ће боља игра доћи већ у наредном колу када смо домаћини − вели Хабе.

Следеће коло, 17 по реду, на програму је у недељу од 17 сати у Хали  спортова у Алексинцу. Противник Јастреба биће Пуста река из Бојника.

Иначе, на табели Друге регионалне лиге – Исток Јастреб је тренутно на петој позицији са 21 бодом.

Насловна фотографија: Архива.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + one =