Полиција саопштила ток истраге страдања алексиначког младића

Смрт двадесетпетогодишњег Алексе Стојменовића из Алексинца је изазвала узнемирење и незадовољство млађих суграђана, па се њих стотинак окупило јуче испред Дома културе. Они су тражали да се учесници у догађају који је имао трагичан исход за Алексу, што пре пронађу.

Полицијска управа у Нишу је данас издала Саопштење за јавност у коме се каже да су припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, интензивним радом, идентификовали и ухапсили О. П. (2003) из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда са смртним исходом. Такође, полиција је ухапсила и М. С. (1995) и З. Т. (2003) из Алексинца због постојања основа сумње да су извршили кривично дело учествовање у тучи.

Сумња се да је О. П, 16. маја, у једном ресторану у Алексинцу ударио двадесетпетогодишњег младића и нанео му тешке телесне повреде од којих је преминуо. М. С. и З. Т. се сумњиче да су у истом ресторану учествовали у тучи.

На крају данашњег полицијског саопштења стоји да је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, осумњиченима одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × five =