Fudbal

Pola tuceta golova u mreži Trnjanaca

Ovog vikenda startovalo je takmičenje za Kup Opštinskog fudbalskog saveza. Interesantan je podatak da su od pet odigranih utakmica na četiri meča slavili gosti.

Fudbal
Detalj sa utakmice Napredak 2012 (Krušje) – Vukašinova (foto: Milan Milojević) 

U Rutevcu pukla petarda: RutevacCrvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša 0:5. Dvostruki strelci bili su Uroš Milanović (4. i 31. min) i Stefan Popović (21. i 51), a u listu strelaca upisao se i Dalibor Anđelinković koji je mrežu Rutevčana zatresao u 18. minutu.

U Trnjanu pola tuceta golova u mreži BorcaPolet iz Vitoševca trijumfovao je sa 1:6.

U Mozgovu Tempo je poražen od Jedinstva iz Bobovišta sa 2:4, a istu sudbinu doživeo je i Napredak 2012 iz Krušja koji je u Gredetinu izgubio od Vukašinovca sa 1:3. Od ekipa koje su bile domaćini slavila je jedino OFK Sloga iz Dobrujevca, i to protiv Škriljca iz Bradarca – 4:3.

Slobodan je bio Polet iz Radevca.

BORAC – POLET (V) 1:6 (0:3) 

Igralište Borca u Trnjanu. Sudija: Marko Stanojević (Moravski Bujmir). Strelci: 0:1 Živković u 5, 0:2 Živković u 32, 0:3 Čekrmić u 44, 0:4 Čekrmić u 53, 1:4 Vesković u 58, 1:5 Živković u 62, 1:6 Čekrmić u 70. minutu.

BORAC: Mladenović, Miloje Grujić, Miodrag Grujić, Obradović, Živadinović (od 45. Pavić), Zdravković, Nešić, Milojković, Živković, Zlatanović (od 45. Vesković), Milošević.

POLET (V): Veljković, Simonović, Nešić, Milosavljević, Savić, Bogdanović, Živković, Novković, Dinić (od 45. Maksimović), Čekrmić, Živković.

Fotografije: Milan Milojević

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

fourteen − two =