Fudbal

Пола туцета голова у мрежи Трњанаца

Овог викенда стартовало је такмичење за Куп Општинског фудбалског савеза. Интересантан је податак да су од пет одиграних утакмица на четири меча славили гости.

Fudbal
Детаљ са утакмице Напредак 2012 (Крушје) – Вукашинова (фото: Милан Милојевић) 

У Рутевцу пукла петарда: РутевацЦрвена звезда из Горњег Љубеша 0:5. Двоструки стрелци били су Урош Милановић (4. и 31. мин) и Стефан Поповић (21. и 51), а у листу стрелаца уписао се и Далибор Анђелинковић који је мрежу Рутевчана затресао у 18. минуту.

У Трњану пола туцета голова у мрежи БорцаПолет из Витошевца тријумфовао је са 1:6.

У Мозгову Темпо је поражен од Јединства из Бобовишта са 2:4, а исту судбину доживео је и Напредак 2012 из Крушја који је у Гредетину изгубио од Вукашиновца са 1:3. Од екипа које су биле домаћини славила је једино ОФК Слога из Добрујевца, и то против Шкриљца из Брадарца – 4:3.

Слободан је био Полет из Радевца.

БОРАЦ – ПОЛЕТ (В) 1:6 (0:3) 

Игралиште Борца у Трњану. Судија: Марко Станојевић (Моравски Бујмир). Стрелци: 0:1 Живковић у 5, 0:2 Живковић у 32, 0:3 Чекрмић у 44, 0:4 Чекрмић у 53, 1:4 Весковић у 58, 1:5 Живковић у 62, 1:6 Чекрмић у 70. минуту.

БОРАЦ: Младеновић, Милоје Грујић, Миодраг Грујић, Обрадовић, Живадиновић (од 45. Павић), Здравковић, Нешић, Милојковић, Живковић, Златановић (од 45. Весковић), Милошевић.

ПОЛЕТ (В): Вељковић, Симоновић, Нешић, Милосављевић, Савић, Богдановић, Живковић, Новковић, Динић (од 45. Максимовић), Чекрмић, Живковић.

Фотографије: Милан Милојевић

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =