ПОКС обележио страначку славу и у Алексинцу

Општински одбор Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) у Алексинцу данас је у својим страначким просторијама први пут обележио славу странке – Видовдан. Колачари су били колективно руководство и чланови овдашњег општинског одбора, а славски колач је исекао свештеник Милан Ристић.

Милан Зипаловић, заменик председника Општинског одбора ПОКС у Алексинцу каже да имају 150 чланова и да им је циљ да са својим партијским колегама из других средина на националном нивоу, политичким путем успоставе монархију, а залагаће се и за промене у нашој општини.

‒ На локалном нивоу покушаћемо да доведемо до промене система, промене система живота, промене система вредности. Данашње време и такав темпо живота придонели су  да су се вредности појединих битних ствари изгубиле. Вредности породице више нису као што су биле некада, вредности школованих људи, пре свега. Данас је најпопуларније бити старлета или фудбалер или тако нешто, док су доктори наука и академски грађани пали у други план. Тако да, покушаћемо да вратимо све као што је некада било, да кажемо у нормалу ‒ поручује Зипаловић, у разговору за наш медиј о локалном деловању овог одбора.

Општински одбор у Алексинцу формиран је прошле године.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 16 =