Почео турнир у знак сећања на Алексу Стојменовића

Уз учешће девет екипа, у петак је у Алексинцу почео други меморијални турнир у малом фудбалу у знак сећања на трагично страдалог младића и некадашњег фудбалера, Алексу Стојменовића. Почетни ударац извео је петомесечни сестрић преминулог, који се такође зове Алекса, а сам чин отварања употпуњен је бакљадом.

Екипе су подељене у две групе. У групи „Живиш” такмиче се четири тима: Доктори и Дрим-тим из Алексинца, Пиране из Бобовишта и Борац из Трњана. Групу „33” чине Клинци 33 и Малишани из Алексинца, Полет из Радевца, КМФ Озрен из Сокобање и Сви за једног из Јасења.

На отварању турнира, Клинци 33 су са 2:1 победили КМФ Озрен. Истим резултатом Полет је савладао Малишане, док је Дрим-тим славио против Борца са 3:0.

У суботу су Доктори победили Пиране са 3:2, Полет је савладао Клинце резултатом 6:5, а Малишани су били бољи од екипе Сви за једног и победили са 5:3.

Синоћ су одигране четири утакмице. Доктори су најпре савладали Борца са 7:3, а потом су чак три утакмице завршене истим резултатом, 4:3. Пиране су победиле Дрим-тим, КМФ Озрен је славио против Полета, као и Борац против Пирана.

Како су објавили организатори, победник турнира ће освојити новчану награду у износу од 70.000 динара, док ће другопласирани добити 40.000 динара, а трећепласирани 30.000 динара. Све три екипе добиће и пехаре које је обезбедио Спортски савез општине. Такође, пригодне награде очекују најбољег стрелца, најбољег играча и најбољег голмана.

Турнир се наставља у четвртак.

Фотографије: Михајло Илић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − sixteen =