Почео јавни увид Нацрт плана „Новог насеља“

Општинска управа општине Алексинац – Одељење за урбанизам и имовинско правне послове, Одсек за урбанизам, саобраћај, стамбено комуналну делатност и заштиту животне средине, организује Јавни увид Нацрта плана подручја ,,Ново насеље“ у Алексинцу.

Јавни увид у Нацрт плана се организује у периоду од 5. октобра до 4. новембра 2022. године, до када се могу подносити примедбе. Нацрт Плана детаљне регулације ће бити изложен у холу зграде Општинске управе, а информације о нацрту плана се могу добити у Општинској управи, канцеларија број 18, у времену од 8 до 12 часова.

Јавна презентација плана, одржаће се у Скупштинској сали општине Алексинац, Књаза Милоша 169, 20. октобра 2022. године, са почетком у 13 часова. У току поновљеног јавног увида, сва физичка и правна лица могу поднети примедбе у вези са Нацртом плана у писаном облику и исте могу образложити пред Комисијом за планове Скупштине општине Алексинац.

Заинтересована лица могу, током увида, своје примедбе на планирана решења, у писаном облику да доставе Одељењу за урбанизам и имовинско-правне послове, Одсеку за урбанизам, саобраћај, стамбено комуналну делатност и заштиту животне средине преко писарнице најкасније до 4. новембра 2022. године. Јавна седница Комисије за планове одржаће се дана 10.11.2022. године.

У току поновљеног jавног увида, Нацрт плана биће изложен и на сајту општине Алексинац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six − 2 =