Победа за скок на друго место

На гостовању у Трстенику футсалери Клуба малог фудбала Брђанка одличном игром победили су Чаршију и тако забележили пету победу у низу.

Голом Васића у 13. минуту Трстеничани су дошли до вођства, међутимвећ  наредног минута резулат је поравнао Николић. После изједначења, изабраници тренера Милана Ђорђевића брзо су преузели иницијативу и квалитетном и ефикасном игром константно повећавали предост да би на крају заслужено победили са 5:1.

Нова три бода омогућила су Брђанки скок на табели Регионалне лиге – Север на високо друго место. Алексинчани тренутно имају 22 бода, односно девет бодова мање од водећег Озрена из Сокобање са којим се састају на свом паркету у наредном колу, 8. маја.


ЧАРШИЈА – БРЂАНКА 1:5 (1:2)

Хала спортова, Трстеник. Судије: Бојан Милић, Славиша Јаковљевић (Крушевац). Стрелци: 1:0 Васић у 13, 1:1 Николић у 14, 1:2 Голубовић у 18, 1:3 Савић у 29, 1:4 Цветковић у 35, 1:5 Цветковић у 36. минуту. Жути картони: Стефановић, Васић (Чаршија), Голубовић, Шућур (Брђанка).

ЧАРШИЈА: РАДОВИЋ, ВАСИЋ, ТИМОТИЈЕВИЋ, СТЕФАНОВИЋ, МИШИЋ, Алексић, Димитријевић, Јочић.

БРЂАНКА: ШУЋУР, ЈЕВРЕМОВИЋ, ЦВЕТКОВИЋ, САВИЋ, ПЕНДО, Ђорђевић, Арсић, Голубовић, Гојковић, Мајдевац, Милошевић, Николић, Радојевић, Тасић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + 11 =