Палилула је најбоља

Синоћ је у Алексинцу, на стадиону за мале спортове „Младост”,  завршен дводневни турнир у малом фудбалу „Палилулац 4” за играче до 21. године.

На турниру је учествовало пет екипа: три из Алексинца (Јанг бојс, Палилула, Ривал) и по једна са Алексиначког Рудника (Рудник) и из Краљева ( Доктори – Стинг).

У полуфиналу Палилула је убедљиво, са 3:0, победила екипу Доктори – Стинг, док је Ривал са 4:1 савладао тим Рудника. У мечу за треће место Доктори – Стинг су за нијансу били бољи од Рудника, па су на крају славили са 6:5. У финалном мечу Палилула је опет била убедљива – са 3:0 је победила екипу Ривала и тако постала победник турнира „Палилулац 4”. На друго место пласирао се Ривал, а трећa je екипа Доктори – Стинг.

Титулу најбољих голмана понели су Петар Захаријевић (Рудник) и Ђорђе Поповић (Ривал), за најбољег играча турнира проглашен је Никола Стојановић (Палилула), док је епитет најбољег стрелца зарадио Борис Ахмети (Палилула) који је постигао 10 голова.

Награде је уручила Милена Максимовић, директорица Установе за одмор и рекреацију деце „Липовац” у Липовцу. Захвалницама за подршку у организовању турнира  награђене су: Милена Максимовићи Маја Радоман Цветичанин, директорка Центра за културу и уметност (обе су добиле и специјалну плакету јер су учествовале  у организацији сва четири турнира), затим Трговинска радња „Ривал” и чланови Организационог одбора турнира: Никола Митић, Марко Стевановић, Горан Толд, Топлица Поповић и Слађан Патрногић, као и Марко Тосковић Тоске.

У организацији турнира помогле су бројне установе и приватна предузећа, међу којима су: Спортско-рекреативни центар – СРЦА, Спортски савез општине, Центар за културу и уметност и Канцеларија за младе.

Турнир је организовао Фудбалски клуб „Палилула” из Алексинца.

Фотографије: Никола Митић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × three =