Ово су слободна места за киоске

Општинска Комисија за давање у закуп површина јавне намене данас је расписала други оглас за постављање привремених мањих монтажних објеката – киоска. Према објављеном позиву заинтересованима на располагању је једно место у првој, четири у другој и једно у трећој зони. У четвртој зони преостало је само још једно место, а у петој три.

Оглас траје до 5. априла ове године, а право учешћа имају сва физичка и правна лица, као и предузетници. Садржај огласа објављен је на званичном општинском сајту. Тамо ћете наћи упутства, које елементе треба да садржи понуда и на који начин се она може доставити. Како је објављено у огласу све додатне информације заинтересовани могу да добију и путем телефона 809-038 сваког радног дана у периоду од 10 до 14 часова.

Једина слободна локација у овом позиву за прву зону је она која се налази на углу улица Мајора Милана Тепића и Седмог јула. У другој зони слободна су места у улици Вука Караџића, иза стамбене зграде бр. 19 где има два слободна места, као и у улици Аце Милојевића, код Храма Светог Николе где такође има два слободна места. У улици Момчила Поповића, код болнице, је једино слободно место у трећој зони, док у оквиру четврте зоне заинтересовани могу да се јаве за место у улици Ратка Јовића у Житковцу, преко пута пумпе. Што се тиче пете зоне ту има три слободна места на две локације. У улици Проте Стевана Димитријевића, Брђанка, има једно место, док су на Платоу испред Новог гробља у Алексинцу слободна два места.

Ове локације се у графичком приказу прилога могу погледати и овде:

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =