Опрез: Мокар коловоз опасност за возаче

На подручју општине Алексинац местимично различитим интензитетом пада киша уз температуре које не прелазе 13. подеок. Овакво време, осим што смета хроничним болесницима и „нервира” љубитеље сунца, опасно је за возаче који не прилагоде брзину кретања условима на путу и за оне којима попусти пажња.

Да упозорења стручњака за саобраћај у оваквим ситуацијама нису празна прича, показује фотографија о удесу који се десио на регионалном путу Алексинац-Ниш код Алексиначког Бујмира постављена на друштвеним мрежама.

Пошто метеоролози најављују током читавог данашњег дана овакво време, још једном се позивају учесници у саобраћају да буду опрезни пошто су могућа изненађења због мокрог коловоза.

Из Јавног предузећа „Путеви Србије” обавештавају возаче да се на делу државног пута I A реда број 1, деоница петља Алесинац – петља Трупале, изводе радови на наплатној станици Ниш. У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака, а саобраћај се одвија двосмерно левом коловозном траком. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом. Из овог предузећа апелују на возаче да своја кретања прилагоде условима на путу и да поштују ограничења брзине.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + five =