Од уторка се обуставља саобраћај преко моста у Гредетину

Савет за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац на јучерашњој седници дао је зелено светло на захтев извођача радова на мосту у Гредетину. Иако су радови почели почетком ове седмице, планирано је да се саобраћај преко моста комплетно затвори од уторка 4. маја, а да се док трају радови саобраћај преусмери алтернативним правцем преко Горње Пешчанице. Како се чуло током овог заседања, саобраћај ће бити затворен у почетку само за моторна возила, док ће се пешаци неометано кретати док динамика радова то дозволи.

У овом периоду доћи ће до измене саобраћаја и у самом граду, односно од 4. маја доћи ће измене режима саобраћаја у улицама Вука Караџића и Мајора Тепића због извођења радова на атмосферској и фекалној канализацији. Радови ће се одвијати у четири фазе и трајаће по етапама до почетка јула.

На крају овог заседања пред члановима Савета за безбедност саобраћаја нашао се још један захтев за постављање успоривача брзине. Овог пута захтев је упутила месна заједница Горњи Крупац, а на заседању је и овог пута одлучено да комисија изађе на терен и на основу правилника избодује оправданост постављања лежећег полицајца у овом насељу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + eight =