Од Комуналног поклони и за децу са специфичним болестима

Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” и ове године се труди да као друштвено одговорна фирма помогне у свакој ситуацији где је то могуће.

Овог пута наишли су на један добар предлог и добру иницијативу од стране Црвеног крста у Алексинцу и одлучили су да једну такву акцију подрже.

− Наиме, у наредних недељу дана ћемо реализовати акцију поделе хуманитарне помоћи у виду пакетића деци која болују од неке специфичне болести као што су дијабетес и целијакија, где та деца не могу да добију обичан пакетић, јер због своје специфичности болести не могу да конзумирају обичне слаткише, тако да смо одвојили одређена средства да се и тој деци набаве пакетићи. Такође ћемо за децу кориснике туђе неге и помоћи и децу која су на болничком лечењу у Општој болници у Алексинцу да спремимо пакетиће − појаснио је Далибор Марковић, директор овог предузећа.

Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” подржаће ову хуманитарну акцију са 100.000 динара и заједно са Црвеним крстом она ће бити реализована до Нове године.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + four =