Од данас „Натус” и у Житковцу

Након вишегодишњег успешног рада ординације „Натус” у Алексинцу, власници фирме одлучили су да њихове услуге буду приступачније и пацијентима са леве стране Мораве. Данас је у Житковцу свечано отворена Специјалистичка ординација опште медицине „Натус Е&С” у улици Драгољуба Вујића 106. Како наводи руководство, циљ пружање квалитетне медицинске услуге, прописивање и спровођење терапија, превенција и едукација становништва, интервенције и услуге лабораторије.

− Ординација опште медицине у Житковцу припада породици ‘Натус’ и основна идеја нам је постојање институције породичног лекара. Оно што је некада било сасвим нормално, а то је да се дође, поприча, прегледа од главе до пете, што би се рекло, тако да ми хоћемо, и то нам је идеја, да обновимо то. Формирање породичних картона, да би се знало ко у породици од чега болује, какве су му навике и да апсолутно посматрамо човека као човека, а не као болест. То нам је веома битно, ту целину да сагледамо и на тај начин да се одреде и превентивни и дијагностички прегледи, а све у циљу да се избегну све компликоване и тешке болести – рекла је за наш портал др Биљана Ђокић, власница Поликлинике „Натус”.

Ординација у Житковцу радиће сваког радног дана од 7 до 17 часова и будућим и постојећим клијентима на располагању ће бити два лекара, интерниста др Драган Васић и специјалиста опште медицине др Јаворка Загорац, са широким спектром медицинских услуга које подразумева општа медицина.

„Бринемо о здрављу вас и ваше породице, ту смо да помогнемо”, поручују у Ординацији Натус Е&С.


ПР Текст

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + five =