Оборио пешака па побегао

Очито да након недавних немилих догађаја када је међу страдалима био и дечак, у Нишу бахати возачи су под посебном присмотром. Учесталије саобраћајне контроле су само неке од активности. Оно што охрабрује је и ефикасан рад саобраћајне полиције.

У данашњем саопштењу за јавност се каже да су припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, брзом и ефикасном акцијом, пронашли возача осумњиченог да је синоћ на обележеном пешачком прелазу оборио седамнаестогодишњу девојку, а потом побегао.

Деветнаестогодишњи младић из Ниша, стоји у саопштењу Полицијске управе Ниш, терети се да је на девојку налетео аутомобилом „форд” и лакше је повредио. Она је пребачена у Клинички центар Ниш где јој је указана лекарска помоћ.

Против возача ће, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривична дела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, стоји поред осталог у поменутом саопштењу.

На срећу Алексинац нема за сада оваквих проблема, али бахатост наших возача се примећује када је у питању паркирање и поштовање прописа у овој области.

Насловна фотографија: Илустрација (фото: Зорана Јевтић)

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − six =