Објављен јавни позив за доделу дечијих ауто-седишта

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац је на својој последњој седници, поред осталог, донео одлуку о расписивању Јавног позива за доделу дечијих ауто-седишта за путничка возила у циљу унапређења безбедности саобраћаја. На основу те одлуке, председник општине Алексинац је данас расписао јавни позив у коме је рок за подношење пријава од 01. до 17. децембра ове године.

Право да конкуришу имају родитељи са територије општине Алексинац, чија су прворођена деца рођена од 01.01.2021. године. Критеријуми за доделу ауто-седишта за децу су да је пребивалиште најмање једног родитеља на територији општине Алексинац, да је датум рођења прворођеног детета од 01.01.2021. године, поседовање путничког моторног возила у власништву једног од родитеља, старатеља или сродника заједничког породичног домаћинства (на истој адреси).

Образац пријаве се може преузети на писарници општине Алексинац сваког радног дана у времену од 07 до 15 часова, а биће објављен и на званичној интернет страници општине Алексинац.

Пријаве се могу доставити и поштом на адресу Општинска управа општине Алексинац, ул. Књаза Милоша 169, 18220 Алексинац, са назнаком „За доделу ауто-седишта за децуˮ или на писарници општине Алексинац.

Цео текст јавног позива заинтересовани могу да погледају на званичном сајту општине.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − 3 =