voda_sa_cesme_slika_za_pokrivanje

Obaveštenje o prekidima u vodosnabdevanju zbog radova na mreži

Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” obaveštava potrošače u I visinskoj zoni (grad Aleksinac i naselja sa leve strane Morave) da će od ponoći između subote i nedelje, 29. i 30. oktobra, doći do prekida u vodosnabdevanju zbog intervencije na magistralnom cevovodu u Aleksincu.

Normalizacija snabdevanja očekuje se u nedelju, 30. oktobra, u večernjim satima, pa se potrošači obaveštavaju da prethodno pripreme neophodnu količinu vode za piće i higijenske potrebe. Tokom intervencije na cevovodu, u nedelju od 8h ujutru biće postavljena cisterna sa vodom za piće ispred Doma kulture u Aleksincu, sa koje potrošači mogu zahvatati vodu.

Vodosnabdevanje potrošača u II visinskoj zoni Logorište i Al. Rudnik, kao i u naseljima Kraljevo, Subotinac, Bobovište, Ćićina i Rutevac teći će bez prekida, dok će potrošači II visinske zone Palilula, Glogovica i Al. Bujmir imati zalihe vode iz rezervoara Palilula do podneva uz racionalnu potrošnju.

Radovi na magistralnom cevovodu i novi prelaz ispod reke Moravice obezbediće kvalitetnije i pouzdanije vodosnabdevanje potrošača u budućem periodu rada, stoji u saopštenju JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =