Новогодишњим концертом Хор „Шуматовац” наставио традицију

Алексиначки мешовити хор „Шуматовац” одржао је минуле суботе традиционални Новогодишњи гала концерт, намењен својим суграђанима. У празничној атмосфери, уз одличан програм и велики број гостију, вече су обележиле добро познате композиције које овај хор често изводи на својим запаженим наступима како код нас, тако и на гостовањима и тиме испунио обећану добру забаву и ведро расположење, чиме је суграђанима пожелео срећну и успешну предстојећу годину.

Публика је и овог пута уживала у разноврсном и занимљивом програму, као и током досадашњих 18 година, који је чинио сплет народних и забавних мелодија, уз преовладавање новогодишњих композиција и обраде домаћих и страних нумера.

Уз такорећи сталне госте, ученике Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић” и хора и оркестра Алексиначке гимназије, АМХ „Шуматовац” поново је угостио и Нишки камерни хор.

Током ове вечери, први пут у нашем граду, и пред Алексиначком публиком, наступило је Неготинско певачко друштво, кога чине различите генерације ученика Средње школе „Стеван Мокрањац”.

Одличан наступ хора „Шуматовац” и гостију награђен је громогласним аплаузима публике, која је у великом броју испунила Велику салу Дома културе. На самом крају уследило је и заједничко фотографисање свих учесника овог концерта.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − six =