Нове вештине уз добру енергију и расположење

У Липовцу је завршио рад Спортско-тренажни џудо камп који је окупио 60 полазника из џудо клубова у Нишу, Смедереву и Алексинцу. Тренинзи три пута дневно, добра енергија и расположење, посета оближњем средњевековном манастиру Свети Стефан и успон на Лесковик − део су програма кампа који је радио од 23. до 29. августа у Установи за одмор и рекреацију деце „Липовац”.

− Презадовољни смо условима за рад које смо добили од наших домаћина − каже за наш портал Бојана Станковић, тренер Џудо клуба „Алексинац” и организатор кампа. – Имали смо три тренинга сваког дана – јутарњи тренинг напољу и два тренинга у сали на струњачама. Први тренинг требало је да подигне физичку, а други техничко-тактичку припремљеност младих џудиста за такмичења која их очекују, док је вечерњи тренинг био резервисан за борбе − додаје наша саговорница.

За стручно-педагошки рад са полазницима ангажовании су искусни тренери: Влада Пенков, Слободан Лежајић и Бранислав Игњатовић из Ниша, Зоран и Горан Иваноић из Смедерева и Бојана Станковић из Алексинца. Тренинге старијих пионира и кадета водила су двојица тренера, Урош Костадиновић, некадашњи репрезентативац Србије и Драган Спасић, некадашњи тренер државне репрезентације.

Спортско-тренажни камп, трећи по реду, организовао је Џудо клуб „Алексинац”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × two =