Нове измене у радној зони „Житковац”

Општинска управа општине Алексинац, Одељење за урбанизам и имовинско правне послове, Одсек за урбанизам, саобраћај, стамбено комуналну делатност и заштиту животне средине, спроводи јавни увид по скраћеном поступку Нацрта Првих измена и допуна плана детаљне регулације радне зоне „Житковац”.

Јавни увид у Нацрт Првих измена и допуна плана детаљне регулације радне зоне „Житковац”, одржава се до 20. новембра и заинтересовани граћани могу се са планом упознати сваког радног дана у згради Oпштинске управе општине Алексинац, као и на интернет страници општине Алексинац.

Јавна презентација планског документа биће одржана у петак, 10. новембра 2023. године са почетком у 13 часова у сали зграде бившег Комитета, а физичка и правна лица примедбе на Нацрт Првих измена и допуна плана детаљне регулације радне зоне „Житковац”, могу доставити у писаној форми Општинској управи у току трајања јавног увида, закључно са 20. новембром.

Јавна седница Комисије за јавни увид биће одржана по завршетку јавног увида, у четвртак 23. новембра са почетком у 15.30 часова у сали зграде бившег Комитета.

Физичка лица и представници правних лица која су у току трајања јавног увида поднела примедбе у писаном облику, могу присуствовати јавној седници и усмено их образложити. 

Извор фотографије: Фејсбук страница Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − 14 =