Нова хапшења осумњичених за убиство трочлане породице

Министарство унутрашњих послова синоћ се огласило поводом нових хапшења осумњичених за убиство породице Ђокић из Алексинца.

– Интензивним и опсежним радом припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу јуче су ухапсили K. М. (1981) и А.М. (1982) из села Моравац који се доводе у везу са убиством породице Ђокић – стоји у саопштењу МУП-а.

У саопштењу стоји и порука министра унутрашњих послова Александра Вулина да ће свако убиство бити разрешено, а убице приведене правди.

– Честитам свим припадницима Министарства унутрашњих послова, припадницима Управе криминалистичке полиције, припадницима Полицијске Управе за град Ниш, припадницима Полицијске управе за град Београд, који су учествовали у расветљавању околности убиства породице Ђокић. Нажалост, убиства се догађају, али ни једно убиство не може да остане нерешено и нерасветљено – додаје Вулин. 

Осумњичени су приведени и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено им је задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да су учествовали у извршењу кривичног дела тешко убиство.
Подсетимо, претходно је ухапшен Г.Џ. из Моравца који се такође сумњичи за учешће у овом злочину. А медији пишу да су у међувремену ухапшене још две особе, али за сада нема званичне потврде полиције.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 1 =