Научите како да фотографијом решите проблем заједнице

Млади који воле мобилну фотографију, а желе да науче како да помоћу ње решавају проблеме у својој средини, имају прилику да бесплатно учествују на пројекту „Употреба мобилне фотографије кроз решавања проблема у заједници“.

Овај пројекат је настао у оквиру програма обуке за омладинске лидере који спроводи Национална асоцијација практичара омладинског рада – НАПОР у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње „Перспективе за младе у руралним срединама у Србији” који спроводи ГИЗ у партнерству са Министарством туризма и омладине Републике Србије и његов циљ је да млади науче на који начин могу посредством мобилне фотографије да реше проблеме у својој локалној заједници. Током трајања пројекта, млади ће добити конкретне информације у вези са фотографијом, композицијом фотографије, виртуелном приватношћу, као и многим другим стварим у вези са мобилном фотографијом.

Пројекат ће бити рализован три пута недељно у просторијама Туристичко-информативног центра у Алексинцу од 18. септембра од 27. октобра ове године, а у оквиру радионица планирана је пракса након чијег ће завршетка бити организована изложба насталих фотографија током трајања пројекта.

За учешће у пројекту могу се пријавити млади, старији од 17 година, који живе на територији општине Алексинац, а који су мотивисани да испрате све активности.

Пријава се врши попуњавањем формулара најкасније до 13. септембра у подне, а селектовани учесници за учешће у обуци о резултатима ће бити обавештени најкасније до 15.септембра.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + twenty =