Narodni pokret Grujice Veljkovića

Народни покрет Грујице Вељковића прославио Светог Василија Острошког

Чланови и симпатизери једне од владајућих странака у општини Алексинац, Народног покрета Грујице Вељковића, јуче су у страначким просторијама обележили славу Светог Василија Острошког Чудотворца. За разлику од прошле године када је странка први пут прославила празник, ове године слава је обележена уз присуство гостију из других партија.

У страначке просторије Народног покрета домаћине су поздравиле колеге из СНС-а, СПС-а, Покрета социјалиста, Уједињене сељачке странке, као и Српске радикалне странке, Јединствене Србије и Странке Руса Србије.

Покрет Грујице Вељковића у актуелном сазиву алексиначког парламента има три одборника, док је лидер странке председник Скупштине општине Алексинац.

‒ Трудимо се да будемо конструктивни и да подржавамо оне ствари за које сматрамо да су добре за општину Алексинац, све што је власт урадила, наравно ми за то сносимо и део заслуга и део одговорности – каже председник партије Грујица Вељковић.

У Народном покрету кажу да се припремају и за предстојеће парламентарне изборе, који ће се одржати 2020. године.

‒ Размишљамо о томе и консултујемо се са нашим чланством и грађанима шта је то што би ваљало променити у наредном периоду како би локална самоуправа боље функционисала. Конкретно причам о опремању неке индустријске зоне од десетак хектара на територији општине Алексинац, о томе да треба да се поведе мало више рачуна о хигијени, о чистоћи путева на територији општине, поготово у зимским условима и да видимо како можемо да увећамо средства за пољопривреду, за спорт – додаје Вељковић.

Обележавању славе Народног покрета Грујице Вељковића, како сазнајемо, нису се одазвале колеге из ДС-а, ДСС-а и Српског покрета Двери.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 3 =