Наредног викенда велика акција чишћења

Прогнозирано лепо време следећег викенда алексинчани могу да искористе за велико пролећно спремање. Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” ће наредне недеље, односно за викенд, 19. и 20. марта спровести акцију одвоза кабастог отпада са територије града Алексинца.

−Ова акција није спровођена дуже времена и трудићемо се да овакве акције сроводимо неколико пута у току године. Иначе, ову акцију ћемо спровести тако што ћемо велике контејнере од 5 кубика за кабасти отпад поставити већ у петак 18. марта у поподневним саима на пет локација− најавио је Далибор Марковић, в.д. директора овог предузећа.

Контејнери за кабасти отпад биће постављени у улици Војске Југославије код Нивеиног дечјег игралишта, један ће бити у Потковици, један на паркингу испред болнице у улици Дракчета Миловановића, један код Спортске хале и пети ће бити на врху Бањског друма, односно на раскрсници улице Леле Поповић и Извиђачке.

− Сви грађани ће имати могућност да у те контејнере одложе смеће, односно отпад који им није потребан и то у периоду од 18. марта поподне до 20. марта у преподневним сатима. Такође ће 20. марта, у недељу, у преподневним сатима од 7 сати па надаље бити присутне три екипе ЈКП-а са три возила и по позиву долазити и односити кабасти отпад са територије града Алексинца− додао је Марковић.

Иначе сви корисници услуга овог предузећа могу већ од понедељка да пријавити потребу за доласком екипа на број тлефона 804-510 који ће бити активан од понедељка до петка од 7 до 15 часова, а такође и у недељу у преподневним сатима, то јест од 7 до 10 сати ће бити дежурна екипа која ће примати позиве и слати возила на лице места где за то буде било потребе. Приликом позива грађани су у обавези да пријаве количину и врсту отпада како би из Комуналног предузећа послали адекватно возило.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six − 4 =