OO SNS

Напредњаци „скратили” коалициону листу у Алексинцу

Представници изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” синоћ су први предали списак кандидата за одборнике у Скупштини општине Алексинац за предстојеће локалне изборе, која садржи 41 одборника. Делегацију алексиначких напредњака предводио је актуелни председник општине и ОО СНС Ненад Станковић, који је том приликом напомену да су у кратком времену прикупили 1.350 потписа, што показује велику подршку грађана овој изборној листи.

̶ За десетак сати рада и прикупљања потписа подршке прикупили смо довољан број потписа и предали смо изборној комисији у Алексинцу изборни материјал ове коалиције. Ја верујем да ће грађани Алексинац умети да цене оне који раде и граде. Србија очигледно последњих година напредује захваљујући председнику Александру Вучићу. Зашто би Алексинац заостајао? – рекао је Станковић. 

Како смо незванично сазнали, Станковић није први на изборној листи већ је то место припало актуелном народном посланику Далибору Радичевићу, а друга је Марија Стаменковић. Актуелни председник општине Ненад Станквић је трећи на предатој изборној листи. Многима је то био повод да као кандидата за председника општине виде Далибора Радичевића, који је и на посланичкој листи СНС од 250 одборника на 181. месту.

OO SNS
Фото: ОО СНС Алексинац

Наши извори у СНС-у тврде да још није одлучено ко је кадидат за председника општине испред ове странке и да то што је Радичевић први на изборној листи за сада ништа не значи.

Како ће напредњаци ако остваре очекивани резултат решити избор првог човека локалне самоуправе остаје да се види. И док једни сматрају да око тога неће бити партијских трзавица, други сумњају у тврдње да за сада у најјачој странци у Алексинцу нема скривених интереса око политичких позиција.

Оно што је сигурно алексиначки напредњаци су локалну изборну листу „скратили” за неколико партнера којих има на републичкој листи. Према нашим незваничним сазнањима, коалициону листу ове групације за локалне изборе у Алексинцу, осим СНС, чине и ПУПС и Љајићев СДП који су заступљени са по једним одборничким канидатом. Ову изборну листу још подржавају СПО и Карићев Покрет снага Србије БК.

На листи нису представници Вулиновог Покрета социјалиста и Уједињене сељачке странке народног посланика Милије Милетића из Сврљига. Наводно, то је последица лоше сарадње локалних челника ових странака.

Насловна фотографија: Званични сајт ОО СНС Алексинац

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 12 =