Након Алексинца „Клинци” најбољи и у Сокобањи

На Ноћном турниру у малом фудбалу, који je ове године одржан по петнаести пут у Сокобањи, екипе из Алексинца забележиле су запажене резултате. Ове године учествовало је 15 екипа у две категорије, сениори и кадети.

Прво место и новчану награду од 180.000 динара освојила је екипа „Клинци 33” из Алексинца, која је недавно освојила и прво место на турниру у малом фудбалу „Алексинац 2021”. Ова екипа се може похвалити и титулом „Најбољи играч турнира”, јер је она припала Слободану Јанковићу и то за приказану најбољу игру на турниру у бањи.

Друго место са наградом од 80.000 динара припало је екипи „Болеро Афро Сандра”, такође из Алексинца, док је треће место и награду у износу од 40.000 динара изборила екипа „КМФ Озрен такси Близнаци” из Сокобање.

У категорији кадета позлатили су се играчи екипе „Сокобањци”, друго место припало је „КМФ Соко”, а треће екипи „ФК Фостер”.

Турнир је реализован у организацији Спортског савеза Сокобање, под покровитељством тамошње општине, а уз помоћ бројних спонзора и пријатеља Савеза који су обезбедили многобројне екипне и појединачне награде.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 3 =