Наградни фонд 410 хиљада

У понедељак истиче рок за пријаву екипа за учешће на турниру у малом фудбалу „Алексинац 2022”. Дан касније у сали бившег Комитета (Књаза Милоша 144) биће одржано извлачење парова, док је почетак турнира планиран за среду (20. јул) на игралишту за мале спортове „Младост” („Таш”) у Алексинцу.

И ове године организатори су се потрудили да обезбеде богат наградни фонд, па ће тако победник турнира бити награђен ночаном наградом од 200.000 динара, другопласирана екипа добиће 90.000, док је за треће место планирана награда у износу од 40.000 динара. Котизација по екипи је пет хиљада динара.

У односу на прошлу годину, новина је да на турниру могу да учествују и екипе месних заједница са територије општине, али без плаћања котизације. Победника очекује новчана награда од 50.000 динара, другопласирана екипа биће  награђена са 20.000, док ће екипа која освоји треће место добити 10.000 хиљада динара.

У обе конкуренције биће додељене и специјалне награде за најбоље појединце: голмана, играча, младог играча и стрелца.

Екипу чини пет играча и голман (могуће је пријавити 10 играча).

Под покровитељством Општине Алексинац, турнир организују Канцеларија за младе, Фудбалски савез општине, Спортско-рекреативни центар, Спортски савез општине и Савез за школски спорт.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 13 =