На општинским изборима и Српска радикална странка

На изборима за одборникe у Скупштини општине Алексинац, заказаним за недељу, 21. јун, учествоваће кандидати са седам изборних листа. Тако је разрешена и последња недоумица. Представници Српске радикалне странке су и задњег дана, пре истека рока, скупљали потписе подршке успевши да за своју листу од 15 кандидата, добију подршку 453 грађана.

Први на листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” за избор одборника у алексиначком парламенту је Горан Илић, економиста из Алексинца, други је Новица Костић, пензионер из Алексинца, док је под редним бројем три Јовица Радовановић, пољопривредник из Каменице.

Алексиначки напредњаци и социјалисти су предали потпуне изборне листе од 41 кандидата, док остали на својим изборним листама имају мање одборничких кандидата.

Што се тиче локалних избора, на листи под редним бројем 1 биће коалициона листа окупљена око напредњака „Александар Вучић – За нашу децу”, а под бројем 2 „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”. Број 3 припада Групи грађана „Народни покрет”, редни број 4 резервисан је за листу „Уједињена сељачка странка – Милија Милетић”, а број 5 за изборну листу „Иван Димић – За бољу општину Алексинац”. Под бројем 6 биће Странка Руса Србије и под бројем 7 „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”.

2 коментара

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 1 =